Stamspolning Stockholm

Att regelbundet spola avlopp och rör är en lönsam investering som förlänger stammarnas livslängd. Stamspolning förhindrar att rören blir igensatta med efterföljande läckage och vattenskador som följd. Vi utför metoden både i förebyggande syfte och vid mer akuta insatser.

Vårt företag anlitas för stamspolning i Stockholm av bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Tack vare en modern maskinpark kommer vi åt samtliga rör i din fastighet. Vår spolbil rycker ut såväl vid stopp i avlopp som vid inplanerade spolningar, och vi har kapacitet att ta oss an uppdrag i de flesta storleksklasser. De flesta bostäder har idag rensluckor och spolbrunnar på lättåtkomliga ställen, något som bidrar till att vårt arbete framskrider på ett tidseffektivt sätt.

Vill du ha Offert? Återkoppling inom 48h.

Hur lång tid tar en stamspolning?

Tidsåtgången när vi spolar avloppsrör beror på hur omfattande arbetet är. En stamspolning i en villa går i regel snabbt och kräver mindre tid än en arbetsdag. När vi rengör rören i fastigheter med många lägenheter har vi en metodisk arbetsprocess som säkerställer ett tidseffektivt förfarande. Vid de tillfällen då vi anlitas av bostadsrättsföreningar kan avloppsspolningarna oftast genomföras utan att de boende behöver involveras i arbetet. Vi verkar främst i Stockholm, men är mobila inom en radie av 100 km och tar oss gärna an uppdrag på orter som Sollentuna, Solna och Uppsala. Kontakta oss för en uppskattning av tidsåtgången för ett uppdrag i din fastighet!

Fördelar med en regelbunden avloppsspolning

Förutom att rörens livslängd förlängs avsevärt så finns det flera andra fördelar med en regelbunden stamspolning. Förfarandet minskar obehag samtidigt som det leder till besparingar. Med tiden bildas kraftiga beläggningar av fett i rören, vid en spolning elimineras dessa liksom eventuella oönskade föremål som fastnat i ledningarna. Med andra ord minskar vårt arbete riskerna för stopp i avlopp och rör i fastigheten. Stamspolningar bidrar även till att dålig lukt från vask och golvbrunnar försvinner.

Boka en prisvärd stamspolning i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av stamspolning i Stockholm med omnejd. När du som är privatperson tar kontakt med oss kommer vi till din fastighet för att ta fram underlaget för en offert med kostnad för stamspolning . De olika utgiftsposterna är väl specificerade så att du kan kalkylera ditt rotavdrag. Om du företräder en bostadsrättsförening börjar vi med att, tillsammans med en representant från styrelsen, undersöka stammarna och identifiera de problem som kan finnas, och därefter tar vi fram ett förbehållslöst prisförslag. Vi är behöriga och försäkrade, och våra medarbetare strävar alltid efter att du som kund ska bli 100 % nöjd med vårt arbete.

Vad säger våra kunder? Några omdömen om stamspolning i Stockholm

Vi anlitar regelbundet SveBygg Totalentreprenad för spolning av avlopp och rör i våra fastigheter. De utför alltid arbetet i tid på ett klanderfritt sätt. Vi är mycket nöjda med samarbetet.

BRF Murklan Stamspolning lägenheter

Företaget kom hem till mig och löste ett stopp i avloppet. Mycket trevliga killar som ryckte ut snabbt. De höll sig till det avtalade priset.

Lars Wikström Avloppsspolning Stockholm

Rekommenderar den här firman. De hittade en ledig tid som passade oss. De säkerställde att vi blev nöjda och priset var en glad överraskning.

Lukas Sundberg Högtrycksspolning Sollentuna

Vill du ha Offert? Återkoppling inom 48h.

Våra tillgängliga medarbetare delar gärna med sig av sin expertis och om du önskar bokar vi in en tid för ett förbehållslöst möte där vi tillsammans diskuterar de aktuella stammarnas skick. Du når oss vi telefon, mejl eller genom att fylla i dina kontaktuppgifter i offertformuläret högre upp på sidan. Vi ser framemot att berätta mer om hur vi arbetar med stamspolning!

Mikael Ossa
Kundansvarig
08-124 11 548
offert@stambyten.net