Relining Stockholm

Att relina avlopp är ett kostnadseffektivt alternativ när ett mer omfattande stambyte inte är aktuellt. Relining är ett smidigt komplement där vare sig väggar eller golv behöver brytas upp. Vi använder Epoxy Liner som är ett toppmodernt, skyddande rörfoder.

Den teknik som vi använder innebär att vi först rengör de befintlig rören för att sedan förnya dem invändigt med en skyddande plastledning. Produkten som vi nyttjar uppfyller högt ställda krav på kvalitet och hållbarhet. Vi utför relining i Stockholm såväl åt fastighetsägare och föreningar som privatpersoner och företag. För oss är varje uppdrag unikt och våra rörmokare anpassar sitt arbete efter din fastighets specifika behov.

Vill du ha Offert? Återkoppling inom 48h.

Relining eller stambyte - vad ska man välja?

Relining är ett bra komplement till ett stambyte. Huruvida metoden är aktuell beror på stammens ålder och skick, och förfarandet kan förlänga rörens livslängd betydligt. För att våra kunder snabbt ska få en uppfattning om rörinfodring är ett alternativ för dem erbjuder vi konsultationer. Vårt upptagningsområde sträcker sig över Stockholm och omkringliggande orter som Järfälla, Nacka och Uppsala. Att relina innebär inga ingrepp i utrymmets konstruktion och behöver således inte återföljas av en köks- eller badrumsrenovering. Det går även att kombinera rörfodringen med ett traditionellt stambyte, om en rörinspektion visar att rör i vissa delar av fastigheten är i bättre skick än andra.

Vi erbjuder rörinfodring av hög kvalitet

Fördelarna med den typ av relining som vi erbjuder är många. Metoden är betydligt snabbare och billigare än ett stambyte. Dessutom påverkar den inte de som bor i huset nämnvärt då tillvägagångssättet är bullerfritt och det endast tar några dagar att relina. Förfarandet är dessutom miljövänligt då det inte leder till byggavfall som måste fraktas bort och omhändertas. När vi arbetar i en lägenhet eller villa demonterar vi sanitetsporslin och vattenlås, därefter rengör vi rören innan vi påbörjar gjutningen.

Återkoppling inom 48h inför en relining i Stockholm

Vi värnar om kundens trygghet, något som bland annat innebär att vi har en giltig ansvarsförsäkring och den relining i Stockholm som vi utför kontrolleras av en besiktningsman. För att du som funderar på att anlita oss ska få en komplett översikt över vad din kostnad för relining kommer att landa på bokar vi gärna in ett platsbesök. Efter det förbehållslösa mötet har vi möjlighet att ta fram en offert som specificerar arbetets olika utgiftsposter. När du accepterat vårt prisförslag påbörjas rörinfodringen. Vi håller dig uppdaterad under hela arbetsprocessen och överlämnar all nödvändig dokumentation när slutbesiktningen av renoveringen av rören är klar.

Vad säger våra kunder? Vi tackar för alla omdömen om relining i Stockholm

Jobbet utfördes på ett snabbt och smidigt sätt. Inget damm i lägenheten och vi behövde inte flytta några möbler, vilket var skönt. Vi kan tänka oss att anlita SveBygg Totalentreprenad igen.

A. Persson Rörinfodring Nacka

Företaget erbjöd ett prisvänligt och bra alternativ till ett stambyte. Vi är mycket nöjda med resultatet den information som vi fick innan, under och efter arbetet.

Fam. Johansson Relining Sollentuna

Proffsigt och snabbt utfört. Ett företag som erbjöd bra service. Priset blev mycket bra då jag använde mitt ROT-avdrag. Kommer rekommendera SveBygg till bekanta.

Dina Renovering avlopp

Vill du ha Offert? Återkoppling inom 48h.

Söker du en lösning för starka, självbärande och skarvlösa rör? Då ska du inte tveka att ta kontakt med oss. Vi berättar gärna mer om Epoxy Liner och det resultat som du kan förvänta dig när vi genomfört en rörinfodring. Vi tar oss an stora som små projekt med samma entusiasm och vilja att möte kundens krav och förväntningar avseende kvalitet och budget.

Mikael Ossa
Kundansvarig
08-124 11 548
offert@stambyten.net