Stambyten i Stockholm Tjänster

Som en växande totalentreprenör har vi certifierade hantverkare inom alla yrkesgrupper. Vi är bland annat specialiserade på stambyten, stamrenovering och jourtjänster inom VVS.

Tack vare våra kunniga medarbetare har vi spetskompetens inom en rad områden. Våra rörmokare anlitas ofta för relining och stamspolning runt om i hela Stockholm. Vi är mobila och tar oss även an uppdrag på orter som Uppsala, Norrtälje och Solna.

Vill du ha Offert? Återkoppling inom 48h.

Ett stort utbud av tjänster inom stambyten och VVS Kvalitet i alla led

  • Traditionella stambyten i villor, hyreslägenheter och kommersiella fastigheter
  • Rörinfodring, relining, med Epoxy Liner
  • Fuktutredningar med värmekamera
  • Spolning av stammar och stamunderhåll
  • Bygg och totalentreprenad (nybyggnation, badrumsrenovering, köksinstallation)
  • Rörinspektion, avloppsfilmning med kamera och rotskärning
  • Avloppsrensning och högtrycksspolning med toppmodern spolbil
  • Alla typer av markarbeten
  • Hjälp vid stopp i avlopp och annan rörjour i Stockholm

Totalentreprenör med helhetslösningar inom VVS Lång erfarenhet inom rörteknik

Tack vare att vi är en väletablerad firma med lång branscherfarenhet kan vi erbjuda ett helhetskoncept som omfattar rörteknik. Vi kan ta hand om alla delar av uppdrag på totalentreprenad och inom VVS-området bistår vi såväl med kompletta stambyten som relining och annan stamrenovering.

Försäkrade genom Vardia Vi värnar om kundens och medarbetarnas trygghet

Vi månar om att såväl du som kund som de som arbetar för företaget ska verka i en säker och trygg miljö. Personalen genomgår kontinuerliga vidareutbildningar inom bland annat teknik och arbetsmiljö och vi innehar alla erforderliga ansvarsförsäkringar. Vi är även behöriga för våtrumsarbeten och heta arbeten.

Material från ledande tillverkare Vi erbjuder hållbara och prisvärda lösningar

Vårt företag har fokus på hållbarhet. Tack vare ett effektivt arbetssätt håller vi nere din kostnad för stambyte utan att tumma på kvaliteten.Vi arbetar med kunden i centrum och hittar lösningar som passar din fastighets behov.

Vad säger våra kunder? Tack till alla kunder för era omdömen om våra rörmokare i Stockholm

Jag och mitt företag kan rekommendera SveBygg Totalentreprenad. Vi anlitade dem för en fuktmätning med värmekamera. Vi fick ett proffsigt bemötande i alla led och de försåg oss med all nödvändig dokumentation.

Lotta Bengtsson Fuktmätning Stockholm

Beställde relining av avlopp i en villa med gjutjärnsrör. Gav bra råd. Vid det första mötet rekommenderade de oss att istället byta avloppsrören i badrummet då vi ända ska renovera.

Peder Karlsson Relining

Tog hjälp med stamspolning av avloppsstam i villa. SveBygg Totalentreprenads medarbetare var genomgående tillmötesgående och kommunikationen var bra. Fick snabbt en tid som passade mig.

Rickard Hansson Stamspolning villa

Vill du ha Offert? Återkoppling inom 48h.

Hör av dig till oss för mer information om vårt utbud. Vi bokar gärna in ett platsbesök för att utföra en första okulär bedömning av stammarnas skick. Vi kan naturligtvis även skicka en förbehållslös offert när du preciserar det som du behöver hjälp med. Vårt företag kan anlitas såväl för akuta problem som större inplanerade renovationer. Välkommen att kontakta oss!

Mikael Ossa
Kundansvarig
08-124 11 548
offert@stambyten.net