Om oss En ledande bygg- och VVS-firma i Stockholm!

SveBygg Totalentreprenad har en gedigen erfarenhet av en mängd olika uppdrag inom bygg, markarbeten och VVS. Under den tid vi varit verksamma har vi genomfört stambyten i Stockholm och på omkringliggande orter. Vi använder den senaste tekniken och är certifierade för alla våra arbetsområden.

Vi har ett omfattande tjänsteutbud och vi åtar oss uppdrag såväl inom nyproduktion som renovering. Vi tar även hand om förvaltning och löpande drift av kontor, bostäder och inom det offentliga. Vårt huvudkontor ligger i Åkersberga och vi utför uppdrag inom en radie av 100 km, och kan således kontaktas för stambyten på orter som Uppsala, Nacka och Solna.

Vill du ha Offert? Återkoppling inom 48h.

Kvalitetssäkrade tjänster Erfarna och certifierade rörmokare

Vi påbörjar varje projekt med att upprätta en kvalitets- och miljöplan. Planen innehåller bland annat riktlinjer för hur vi ska få maximal kontroll över projektet, effektivisera arbetet och minimera risken för fel. Oavsett om du anlitar oss som en VVS firma i Stockholm för ett stambyte, en relining eller en stamspolning ska du kunna vara helt säker på att vi följer en kvalitetspolicy där vi slutför felfria uppdrag i tid till en 100 % nöjd kund. Vi är lyhörda inför dina önskemål och levererar projekt med en kostnad för stambyte, eller annan tjänst som du valt, som passar din budget.

Recensioner från tidigare kunder Tack för era omdömen om stamrenovering och andra tjänster

SveBygg Totalentreprenad har genomfört relining av vår bostadsrättsförening med sammanlagt 12 lägenheter. Vi är nöjda med allt från offertförfrågan, besök, information, genomförande och efterföljande dokumentering, städning, fakturering och så vidare.

Anne-Sophie Claesson Relining BRF

Bra företag som var lätta att få tag på via telefon. De erbjöd tydliga villkor och arbetade snabbt. Jag kan tänka mig att anlita SveBygg igen.

Jan Karlsson Stamspolning Lidingö

Företaget bytte alla rör och ledningar i kök och badrum i samband med renovering i en villa från 1930-talet. Bra kommunikation och de städade rent efter sig.

Rune Byte rör

Vill du ha Offert? Återkoppling inom 48h.

En stamrenovering eller ett byte av avloppsrör är en investering som kräver expertis och grundlig planering. Vi erbjuder en uppskattad mervärdestjänst där vi kommer till din fastighets adress för att tillsammans med dig gå igenom det arbete som fastighetens befintliga stammar kräver. Vid det mötet delar en erfaren projektledare med sig av sina kunskaper och ger dig en preliminär översikt över det arbete som behöver utföras.

Mikael Ossa
Kundansvarig
08-124 11 548
offert@stambyten.net

VVS firma i Stockholm Ett säker val vid en stamrenovering

När du väljer att anlita vår bygg- , mark- och VVS firma i Stockholm tar du hjälp av en aktör med många år i branschen. Vi tar oss an uppdrag i alla storleksordningar och har bland annat genomfört ett stambyte åt en bostadsrättsförening med 131 stycken lägenheter i Österåker och en stamrenovering av 53 lägenheter i Stockholms innerstad. Bland våra kunder finns många av de stora välkända fastighetsägarna, men vi tar även regelbundet uppdrag från företag och privatpersoner.