Kostnad stambyte Stockholm?

Vår vision bygger på att vara förstahandsvalet för kunder som söker kvalitativa, prisvärda och hållbara lösningar inom bygg och VVS i Stockholm.

När du kontaktar oss för att få reda på mer om din förväntade kostnad för stambyte i villa eller bostadsrätt tar vi fram en offert. Prisförslaget är naturligtvis helt förbehållslöst att ta emot och det förbinder dig inte till något.Utöver att vi har egna hantverkare och rörmokare så samarbetar med en mängd olika yrkesgrupper, något som innebär att vi kan ta oss an de flesta projekt inom VVS-, bygg- och markarbeten. Du kan med andra ord begära en offert med pris på allt från stamspolningar vid akuta stopp i avlopp till stambyten i hyresrätter med många lägenheter. Tack vare vår mångsidighet kan vi även renovera badrum billigt.Vi har ett transparent arbetssätt och när du tar emot ett prisförslag från oss är det alltid tydligt. Med offerten i handen jämför du enkelt vårt erbjudande med förslag från andra aktörer på marknaden. Om du dessutom bokar in ett hembesök med oss får vi ett komplett underlag för att ta fram precisa prisuppgifter.

Vill du ha Offert? Återkoppling inom 48h.

Vad säger våra kunder? Vi tackar för alla recensioner om stambyten och övriga tjänster

De kom och rensade rören i ett åttavåningshus. Fakturan var korrekt och de städade ordentligt efter sig. Behövde inte stänga av vattnet i lägenheterna, vilket var praktiskt. Jag har inget negativt alls att påpeka.

Thomas Stamspolning Järna

Anlitade företaget för en relining. Svebygg Totalentreprenad gav ett kompetent intryck. De gav mycket bra information om vad en rörinfodring innebär. Nu hoppas jag avloppen håller i minst 20 år till.

Annika Grundström Rörrenovering Stockholm

Ett företag som jag kommer rekommendera till vänner och bekanta. Rak information och en tydlig offert. Proffsiga killar som hade koll på vad de gjorde.

Casper Larsson Renovering stammar

Vill du ha Offert? Återkoppling inom 48h.

Våra projektledare kan bokas in för en kontroll av rörsystem och rådgivning. Vi är noga med att du som funderar på att anlita oss ska ges möjlighet att, i samråd med en av våra erfarna medarbetare, reda ut alla de frågor du kan tänkas ha inför ett stambyte eller en relining. Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig!.

Mikael Ossa
Kundansvarig
08-124 11 548
offert@stambyten.net